Buszos kirándulás 2017

2017 09 23-án szombaton, ismét kirándulást szerveztünk!

 

A tavalyi sikeres buszkirándulás után, ebben az évben is úgy döntöttünk, hogy egy kellemes napot töltünk el együtt tagjainkkal. Szombaton reggel indultunk a székház elől külön busszal. Az útirány: Székesfehérvár- Csákvár- Majkpuszta.

Először Székesfehérvár nevezetességeit tekintettük meg. A Bazilika, a Városháza, a Romkert nagyon sok érdekességet tartogatott számunkra, akik már jártak Székesfehérváron azok is találtak az idegenvezető mondatai között új információkat. Az órajáték nagyon szép volt, igazán sok új dolgot tudtunk meg a városról.

A csákvári csárdában ebédeltünk, onnan a közelben lévő Majkpuszta felé vettük az irányt. Ismét kiváló idegenvezetőt kaptunk, mindent megtudhattunk a Kamalduli szerzetesek életéről, és gyönyörködhettünk a felújított Eszterházy vadászkastélyban. Az autóbuszon a visszaúton ismét könyvet nyerhettek a szerencsések, akiknek a nevét kalapból húztuk ki. Kellemesen elfáradva, élményekkel gazdagodva tértünk haza. Reméljük, hogy az Önkormányzat segítségével és támogatásával jövőre is kirándulhatunk. Köszönjük kerületünk vezetőinek a támogatást.

 

Get Bonus from William Hill the UK bookamker.